Numele meu este Dana Dumitriu și sunt consultant acreditat Die Trageschulle. Am experiență și cu purtarea propriului băiețel și am ajutat zeci de bebeluși și mămici să își găsească sistemul potrivit pentru ei.

Purtarea bebelușului la piept nu este doar practică și comodă, dar este foarte utilă pentru dezvoltarea unei legături puternice între pui și mama lui (sau tatăl lui). În plus, facilitează alăptarea în orice circumstanțe, ceea ce dă o faină libertate de mișcare mamei, care poate face diverse drumuri, poate ieși ore întregi la plimbare în parc sau la cumpărături. Mâinile libere sunt necesare și atunci când există și un frățior sau o surioară mai mare, pentru că și ei au nevoie de atenția mamei.

Primele luni de viață sunt cele mai sensibile, dar și cele mai importante în crearea legăturii dintre copil și părinte. De aceea vă sfătuiesc să nu amânați purtarea bebelușului până la 6 luni. Există numeroase opțiuni și pentru copilași mai mici și împreună putem găsi cea mai bună variantă.

Puteți veni la showroom pentru consultanță oricând in intervalul 12,00 – 18,00 (de luni până vineri). Consultanța este disponibilă și în intervalul 10,00 – 12,00, dar cu programare în prealabil (0724 245542).

Adresă showroom: Str. Ritmului nr. 15, sect. 2, București (în zona Iancului)

Vă aștept cu drag!

Dana

Vreau să stabilesc o întâlnire