Livrarea produselor comandate de dvs. se face astfel:

1. n Bucureşti, expedierea este gratuită pentru comenzi peste 199 lei. Pentru comenzile sub 199 lei se percepe o taxă de transport de 9,90 lei.

2. În judeţul Ilfov, livrarea produselor costă 11,90 lei indiferent de greutate sau locaţie. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 399 lei.

Dacă sunteți din București puteți ridica chiar dvs. produsele din showroom-ul nostru din str. Dragoș Vodă nr. 10, sect. 2. Este situat în zona Calea Moșilor/Mihai Eminescu.

3. În ţară, produsele sunt expediate printr-o firmă de curierat agreată de Bioteca, iar contravaloarea transportului este reprezentată, indiferent de locaţie sau greutate, de o sumă fixă de 15,90 lei.  Pentru comenzi mai mari de 399 lei, transportul este gratuit.

Dacă numărul de produse solicitate nu este pe stoc, iar comanda minimă pentru transportul gratuit nu mai este îndeplinită, se va percepe taxa de transport, în cazul în care nu doriți înlocuirea produselor cu altele similare. De exemplu, dacă ați comandat 2 perechi de sandale la 119 lei – total 238 lei, dar pe stoc mai este doar 1 perecei, livrarea în București nu se poate face gratuit decât dacă adăugați alte produse la comanda pentru a depăși suma de 199 lei – minimă pentru oferirea transportului gratuit.

Termenul de livrare a produselor este cuprins între 1 şi 3 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică sau prin email a comenzii, în funcţie de disponibilitatea pe stoc a produselor. Vom face tot posibilul să onorăm comenzile dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Livrarea produselor comandate de dvs. se face astfel:În Bucureşti, expedierea este gratuită pentru comenzi peste 199 lei. Pentru comenzile sub 199 lei se percepe o taxă de transport de 9,90lei.
2, În judeţul Ilfov, livrarea produselor costă 11,90 lei indiferent de greutate sau locaţie. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 399 lei.Dacă sunteți din București puteți ridica chiar dvs. produsele din showroom-ul nostru din str. Dragos Voda nr. 10, sect. 2. Este situat în zona Calea Mosilor/Mihai Eminescu.

În ţară, produsele sunt expediate printr-o firmă de curierat agreată de Bioteca, iar contravaloarea transportului este reprezentată, indiferent de locaţie sau greutate, de o sumă fixă de 11,90 lei, dacă plătiţi prin transfer bancar pe internet, sau 15,90 leidacă plătiţi ramburs (la livrare). Pentru comenzi mai mari de 399 lei, transportul este gratuit.
Dacă numărul de produse solicitate nu este pe stoc, iar comanda minimă pentru transportul gratuit nu mai este îndeplinită, se va percepe taxa de transport, în cazul în care nu doriți înlocuirea produselor cu altele similare. De exemplu, dacă ați comandat 4 perechi de jambiere la 37,90 lei – total 151,60 lei, dar pe stoc mai sunt doar 2 perechi, livrarea în București nu se poate face gratuit decât dacă adăugați alte produse la comanda pentru a depăși suma de 150 lei – minimă pentru oferirea transportului gratuit.

Termenul de livrare a produselor este cuprins între 1 şi 3 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică sau prin email a comenzii, în funcţie de disponibilitatea pe stoc a produselor. Vom face tot posibilul să onorăm comenzile dvs. în cel mai scurt timp posibil.