Numele meu este Dana Dumitriu și sunt consultant acreditat Die Trageschulle. Am experiență și cu purtarea propriului băiețel și am ajutat zeci de bebeluși și mămici să își găsească sistemul potrivit pentru ei.

Purtarea bebelușului la piept nu este doar practică și comodă, dar este foarte utilă pentru dezvoltarea unei legături puternice între pui și mama (sau tatăl) lui. În plus, facilitează alăptarea în orice circumstanțe, ceea ce dă o faină libertate de mișcare mamei, care poate face diverse drumuri, poate ieși ore întregi la plimbare în parc sau la cumpărături. Mâinile libere sunt necesare și atunci când există și un frățior sau o surioară mai mare, pentru că și ei au nevoie de atenția mamei.

Primele luni de viață sunt cele mai sensibile, dar și cele mai importante în crearea legăturii dintre copil și părinte. De aceea te sfătuiesc să nu amâni purtarea bebelușului până la 6 luni. Există numeroase opțiuni și pentru copilași mai mici și împreună putem găsi cea mai bună variantă.

În această perioadă showroom-ul este închis pentru public pentru protecția noastră, a tuturor!

Continuăm să expediem colete prin curier, luându-ne toate măsurile de protecție, și dacă ai nevoie de îndrumări sau sfaturi în legătură cu alegerea unui sistem de purtare poți suna cu încredere la numărul 0724-245542 (în intervalul 10.00 – 19.00)

Vreau să stabilesc o întâlnire