Eu sunt Dana Dumitriu și sunt consultant acreditat Die Trageschulle. Am experiență și cu purtarea propriului băiețel și am ajutat zeci de bebeluși și mămici să își găsească sistemul potrivit pentru ei.

Purtarea bebelușului la piept nu este doar practică și comodă, dar este foarte utilă pentru dezvoltarea unei legături puternice între pui și mama (sau tatăl) lui. În plus, facilitează alăptarea în orice circumstanțe, ceea ce dă o faină libertate de mișcare mamei, care poate face diverse drumuri, poate ieși ore întregi la plimbare în parc sau la cumpărături. Mâinile libere sunt necesare și atunci când există și un frățior sau o surioară mai mare, pentru că și ei au nevoie de atenția mamei.

Primele luni de viață sunt cele mai sensibile, dar și cele mai importante în crearea legăturii dintre copil și părinte. De aceea te sfătuiesc să nu amâni purtarea bebelușului până la 6 luni. Există numeroase opțiuni și pentru copilași mai mici și împreună putem găsi cea mai bună variantă.

Consultanța este gratuită dacă te hotărăști să cumperi un sistem din magazin. În cazul în care mai ai nevoie de o perioadă de gândire, sesiunea de consultanță costă 90 lei și această sumă se va scădea din prețul sistemului cumpărat ulterior, dacă te hotărăști în termen de o săptămână. Trebuie doar să vii cu bonul fiscal primit pentru consultanță.

În această perioadă dificilă, pentru a evita aglomerarea în magazin, consultanța se face doar pe bază de programare. Te rugăm să suni la 0728305276 pentru a stabili de comun acord un interval potrivit.

Vreau să stabilesc o întâlnire