Am deschis acest magazin din dorinţa de a da şi părinților de la noi din ţară posibilitatea de a oferi micuţilor lor îngrijirea naturală şi sănătoasă de care se bucură alţi copii. Odată cu progresele tehnologice înregistrate de societate au apărut şi aceste substanţe folosite în agricultură şi în industria detergenților și a produselor de îngrijire corporală care permit producerea în masă de bunuri de larg consum şi alimente care însă nu sunt foarte sănătoase, mai ales pentru organismele mici şi pure ale piticilor noştri. Copilaşii sunt mult mai vulnerabili la pesticide şi conservanţi decât noi, oamenii mari, deoarece sistemul lor digestiv şi aparatul renal nu sunt pe deplin dezvoltate pentru a putea înlătura substanţele dăunătoare din organism.

Treptat, am început să aducem în magazin și hăinuțe din fibre naturale (bumbac, organic, lână merinos, cânepă, bambus) pentru ca cei mici să se bucure de confort și să fie în siguranță. Majoritatea produselor din magazin sunt testate și de noi și vă putem din propria experiență că sunt foarte practice, comode și călduroase (cele de lână, evident J).

Încălțămintea este, de asemenea, foarte flexibilă, fabricată numai din materiale naturale (piele, lână), permițând piciorușelor aflate în plină dezvoltare să crească nestingherite. Musculatura piciorului se dezvoltă prin exercițiu și nu prin susținere rigidă. Încălțămintea rigidă împiedică mișcările naturale ale mersului și poate duce chiar la afectarea posturii generale a corpului.

Încercăm să promovăm și crearea unor relații sănătoase între bebeluși și părinții lor prin sistemele de purtare pe care le oferim. Avem o gamă largă de wrapuri și marsupii care pot fi folosite de la naștere până când nu mai vor micuții. În showroom oferim consultanță specializată (consultant acreditat Dana Dumitriu) pentru alegerea celui mai potrivit sistem de purtare pentru fiecare cuplu bebeluș-părinte purtător.

Vă aşteptăm cu drag în magazin şi sperăm că am contribuit şi noi puţin la sănătatea şi confortul micuţilor voştri.

Site-ul Bioteca este proprietatea SC Bioteca pentru copii SRL

CIF 270131850
Nr. înreg. J40/5651/2010

Adresa magazin de prezentare:Str. Ritmului nr. 15, București sect. 2.

Program de lucru cu publicul: Luni – Vineri: 11.00 – 17.00

Începând cu data de 1 aprilie magazinul din strada Ritmului se va închide. Vă așteptăm în continuare online cu reduceri mari de lichidare a stocului.