Termenul de livrare a produselor este de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică sau prin sms a comenzii, în funcţie de disponibilitatea pe stoc a produselor. Vom face tot posibilul să onorăm comenzile dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Puteți ridica produsele și din showroom: Str. Ritmului nr. 15, sect. 2, București (în zona Iancului).

Program de lucru cu publicul: Luni – Vineri: 11.00 – 17.00

În perioada 17-24 ianuarie showroom-ul este închis. Toate comenzile plasate pe site în acest interval vor fi expediate normal, in maxim 24 h. Showroom-ul se va redeschide marți, pe 25 ianuarie.

Modalități de plată

Puteți plăti cu card bancar, cu ramburs (direct la curier) sau transfer bancar (prin intermediul Internet banking).

În cazul plăților cu cardul, puteți plăti cu Visa sau Mastercard, iar plata va fi procesată prin intermediul EuPlătesc (veți fi redirectionat către sistemul 3-D Secure). De asemenea, puteți opta pentru maxim 3 rate fără dobândă. La plata în rate sunt acceptate cardurile emise de:

  • Banca Transilvania
  • BRD Finance
  • Alpha Bank

Condiţii de returnare

Toate produsele neperisabile comandate online pe site-ul Bioteca pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice din momentul recepţionării lor fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Condiţia minimă de returnare este ca produsele să fie în ambalajul original, iar acesta să fie intact, cu etichetele atașate. Cumpărătorul trebuie să notifice în scris SC Bioteca pentru copii SRL asupra intenţiei sale de returnare a produselor. Conform legislaţiei româneşti în vigoare, renunţarea la cumpărare prin denunţarea unilaterală a contractului este aplicabilă doar consumatorilor clienţi persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

Costurile de returnare a produselor revin în sarcina cumpărătorului. După verificarea integrităţii produselor returnate SC Bioteca pentru copii SRL va rambursa cumpărătorului contravaloarea produselor prin transfer bancar (online sau pe cardul cu care s-a făcut plata) în termen de 14 de zile. Cumpărătorul nu va expedia produsele cu plata ramburs.

Din motive de igienă nu pot fi returnate șosetele și dresurile a căror etichetă a fost scoasă, sutienele și scutecele de toate tipurile (de înot, textile).