Vă mulţumim că aţi ales site-ul Bioteca. Dacă aveţi sugestii sau comentarii vă rugăm să ni le trimiteţi la adresa de email contact@bioteca.ro.

  1. Copyright

Toate materialele postate pe acest site (texte, imagini, elemente grafice, logo) sunt proprietatea SC Bioteca pentru copii SRL şi/sau a furnizorilor săi şi sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor, fiind interzisă reproducerea sau utilizarea lor fără acordul scris al proprietarului.

  1. Securitatea datelor personale

SC Bioteca pentru copii SRL este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 17940, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 (referitoare la protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera lor circulaţie) şi Legea 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice).
Datele personale furnizate la înregistrarea pe site sunt folosite exclusiv pentru realizarea activităţii SC Bioteca pentru copii SRL, aceasta angajându-se să nu transmită terţilor niciun fel de date personale ale clienţilor.
Pentru a putea recepţiona o comandă trebuie să furnizaţi date reale şi să aveţi 18 ani împliniţi. În momentul creării unui cont sau al plasării unei comenzi vă exprimaţi implicit acordul de a primi informaţii în legătură cu produsele comercializate pe site-ul Bioteca, materiale promoţionale şi alte mesaje cu caracter comercial.
Dacă ulterior înregistrării şi/sau plasării unei comenzi doriţi ştergerea datelor dvs. din baza noastră de date ne puteţi comunica acest lucru trimiţând un mesaj la adresa de email contact@bioteca.ro.

  1. Condiţii de returnare

Toate produsele neperisabile cumpărate de pe site-ul Bioteca pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice din momentul recepţionării lor fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Condiţia minimă de returnare este ca produsele să fie în ambalajul original, iar acesta să fie intact, cu etichetele atașate. Cumpărătorul trebuie să notifice în scris SC Bioteca pentru copii SRL asupra intenţiei sale de returnare a produselor. Conform legislaţiei româneşti în vigoare, renunţarea la cumpărare prin denunţarea unilaterală a contractului este aplicabilă doar consumatorilor clienţi persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

Costurile de returnare a produselor revin în sarcina cumpărătorului. După verificarea integrităţii produselor returnate SC Bioteca pentru copii SRL va rambursa cumpărătorului contravaloarea produselor prin transfer bancar (online sau pe cardul cu care a fost făcută plata) în termen de 14 de zile. Cumpărătorul nu va expedia produsele cu plata ramburs.

Din motive de igienă nu pot fi returnate șosetele și dresurile a căror etichetă a fost scoasă, sutienele și scutecele de toate tipurile (de înot, textile).

  1. Informaţii despre produse

Toate produsele comercializate de SC Bioteca pentru copii SRL sunt în termenul de valabilitate şi au ambalajul intact. În cazul în care în momentul recepţiei produselor observaţi ambalaje deteriorate care afectează calitatea produselor vă rugăm să semnalaţi acest lucru curierului care va întocmi un proces verbal de constatare a pagubelor, permiţându-ne să luăm măsuri pentru remedierea situaţiei. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de cumpărător în cazul unei livrări defectuoase nu poate depăşi valoarea sumelor încasate de la cumpărător.

  1. Conţinut site

Fotografiile prezentate pe site au caracter informativ şi nu constituie obligativitate contractuală, putând exista mici diferenţe faţă de produsul real. SC Bioteca pentru copii SRL îşi declină răspunderea pentru orice defecţiuni tehnice sau erori de orice natură cauzate de factorul uman în prezentarea informaţiilor de pe site.
SC Bioteca pentru copii SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul site-urilor la care ajung clienţii săi prin legături de pe site-ul Bioteca. Proprietarii acestor site-uri deţin integral şi exclusiv răspunderea pentru informaţiile furnizate.

  1. Litigii

Orice dispute apărute între SC Bioteca pentru copii SRL şi clienţi vor fi soluţionate pe cale amiabilă, în caz contrar făcându-se apel la instanţele române de judecată.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul Bioteca vă exprimaţi acordul faţă de termenii şi condiţiile prezentate mai sus, fapt ce are valoare contractuală. Respectivul contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către SC Bioteca pentru copii SRL (telefonic sau prin email).